Kutija za distribuciju ploča od čelika za postavljanje na zid

Pregled Brzi detalji Mesto porekla: Zhejiang, Kina (kontinentalni) Naziv marke: Cango Broj modela: KG Stepen zaštite: Ostalo Tip: Mjerna kutija Vanjska veličina: 250.5x300x140mm Mreža za montažu: LV: AC220V, AC380V Nazivni izolacijski napon UI: : zidni / poli montirani ...
Detalji o proizvodu

Pregled

Brzi detalji


Pakovanje i isporuka


Detalji o proizvodu

profil kompanijeprofil kompanije

Osnovana 2010, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd se priznaje kao jedan od najcenjenijih proizvođača mjernih kutija, vodootporne kutije, utičnice, utičnice, kao i druge električne opreme u Kini.

Kangge poseduje proizvodnu površinu od 50, 000 ㎡ i više od 300 zaposlenih. Tokom proteklih godina uložili smo bogate resurse u istraživanje i razvoj, kao i na programe obuke zaposlenih. OEM proizvode možemo proizvoditi od 100 grama

do 16000g. Naša kompanija je preuzela vodeću ulogu u primjeni sistema upravljanja kvalitetom ISO9001. Mnogi od naših proizvoda su sertifikovani po međunarodnim sertifikatima, kao što su CE, Rohs, CCC.

Potpuno smo svesni činjenice da samo "Svestrani proizvodi, prepoznatljivi kvalitet i napredna tehnologija" mogu da nas održe i uspiju na današnjem tržištu visokih konkurencija. Stoga ćemo biti s potpunom tehnološkom podrškom dobrom uslugom kako bismo ispunili zahteve sveta.

Test oprema

55.png66.png

Naši certifikati

Pakovanje i isporuka

Glavni proizvodi 1.png2.png33.png44.png

Detalji plaćanja

FAQ i kontakt informacije

P1: Da li ste fabrička ili prodajna kompanija?

O: Mi smo fabrika.

P2: Kada dobijete robu ako naručimo?

O: Zavisi od količine porudžbine, 3 dana za malu porudžbinu, 7-14 dana za veliki porudžbine, treba procijeniti posebne ili hitne zahtjeve.

P3: Koji je vaš prihvaćen rok plaćanja?

O: Mogli smo prihvatiti L / C, T / T, West Union i čak Paypal.

P4: Šta je sa prevozom?

O: Zavisi od vaših zahteva. Za malu, hitnu narudžbu, mogli bismo da organizujemo vazdušni saobraćaj; traje oko 3-5 dana na putu. Za većinu narudžbina, uvijek isporučujemo brod isporuke kroz luku Ningbo / Shanghai.


Pls slobodni da nas kontaktirate.

Whatsapp (Wechat): +86 15968608687

Sarah Huang

Menadžer prodaje
Sa modnim i najnovijim CE sertifikatom za postavljanje pločastih lim pločica za distribuciju električne energije na ekranu, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača za distribuciju pločastih kutija u Kini. Dobrodošli u veleprodaju jeftine i niske cijene ili kupiti popust od distributivne kutije za distribuciju električne ploče na zidu iz naše fabrike.
Hot Tags: Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena, kupiti popust, CE sertifikat, najnoviji, modni, cijena
Upit