Jednofazni prilagođeni električni kutija od nerđajućeg čelika

Jednofazni prilagođeni električni kutija od nerđajućeg čelika
Pregled Brzi detalji Mesto porekla: Zhejiang, Kina (kontinentalni) Naziv marke: Cango Broj modela: KG Stepen zaštite: Ostalo Tip: Mjerna kutija Vanjska veličina: 250.5x300x140mm Mreža za montažu: LV: AC220V, AC380V Nazivni izolacijski napon UI: : zidni / poli montirani ...
Detalji o proizvodu

Pregled

Brzi detalji


Pakovanje i isporuka


Detalji o proizvodu

Pridružite nam se besplatno klikom na link ispod:

Gost e-bileta: https://l.feathr.co/v0/synergy-events-2017-zhejiang-kangge-electric-b

profil kompanijeprofil kompanije

Osnovana 2010, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd se priznaje kao jedan od najcenjenijih proizvođača mjernih kutija, vodootporne kutije, utičnice, utičnice, kao i druge električne opreme u Kini.

Kangge poseduje proizvodnu površinu od 50, 000 ㎡ i više od 300 zaposlenih. Tokom proteklih godina uložili smo bogate resurse u istraživanje i razvoj, kao i na programe obuke zaposlenih. OEM proizvode možemo proizvoditi od 100 grama

do 16000g. Naša kompanija je preuzela vodeću ulogu u primjeni sistema upravljanja kvalitetom ISO9001. Mnogi od naših proizvoda su sertifikovani po međunarodnim sertifikatima, kao što su CE, Rohs, CCC.

Potpuno smo svesni činjenice da samo "Svestrani proizvodi, prepoznatljivi kvalitet i napredna tehnologija" mogu da nas održe i uspiju na današnjem tržištu visokih konkurencija. Stoga ćemo biti s potpunom tehnološkom podrškom dobrom uslugom kako bismo ispunili zahteve sveta.

Test oprema

55.png66.png

Naši certifikati

Pakovanje i isporuka

Glavni proizvodi 1.png2.png33.png44.png

Detalji plaćanja

FAQ i kontakt informacije

P1: Da li ste fabrička ili prodajna kompanija?

O: Mi smo fabrika.

P2: Kada dobijete robu ako naručimo?

O: Zavisi od količine porudžbine, 3 dana za malu porudžbinu, 7-14 dana za veliki porudžbine, treba procijeniti posebne ili hitne zahtjeve.

P3: Koji je vaš prihvaćen rok plaćanja?

O: Mogli smo prihvatiti L / C, T / T, West Union i čak Paypal.

P4: Šta je sa prevozom?

O: Zavisi od vaših zahteva. Za malu, hitnu narudžbu, mogli bismo da organizujemo vazdušni saobraćaj; traje oko 3-5 dana na putu. Za većinu narudžbina, uvijek isporučujemo brod isporuke kroz luku Ningbo / Shanghai.


Pls slobodni da nas kontaktirate.

Whatsapp (Wechat): +86 13588992688

Peggy Ye

Menadžer prodaje
Sa modnom i najnovijom CE sertifikatom od jedne faze prilagođenom električnom nehrđajućom čeličnom kutijom za merenje na displeju, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača mjernih kutija za merne kutije od nehrđajućeg čelika u Kini od jedne faze. Dobrodošli na veleprodaju jeftine i niske cijene ili kupite popustu jednofazni prilagođeni električni kutija od nerđajućeg čelika iz naše fabrike.
Hot Tags: jednofazni prilagođeni električni kutija za merenje nerđajućeg čelika, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena, kupovina popusta, CE sertifikat, najnoviji, modni, cijena
Upit