Vijesti

Industrijski priključak i utičnica - Kangge ElectircIndustrijski priključak i utičnica - Kangge Electirc


1. Obim primene industrijske utičnice za distribuciju

Primjenjuje se na energetsku industriju, željezničku industriju, hemijsku industriju, industriju uglja, automobilsku industriju, brodogradnju, kontejnerski terminal, aerodrom, veliko igralište, industriju čelika, električnu industriju, građevinsku industriju, prehrambenu industriju itd.

2. Karakteristike industrijske utičnice

a: Materijal uglavnom je PC plastika, nerđajući čelik.

b: Primite PC plastiku kao primer.

c: Zaštita kućišta može doseći IP67.

d: Štitna školjka, vodootporna, otporna na prašinu i koroziju.

e: U skladu sa potrebom za konfiguracijom potrošača i priključkom, prekidači za curenje, otvoreni vazduh.

f: U poređenju sa distributivnom kutijom od nerđajućeg čelika, ima prednosti lagane težine, dugog vijeka, izolacije i jednostavne ugradnje.

g: Linija nije gadno.

h: Jedan kraj uređaja je opremljen sa utikačem.

i: Potrebno je umetnuti struju direktno u utičnicu na utičnicu.

j: bezbednije koristite električnu energiju.

k: Upotreba obrazca Prema potrebama korisnika, postoje prenosivi, zidni i tako dalje.

3. Način proizvodnje industrijskog priključnog kutija

a. Nova višenamenska industrijska džekova kutija, koja obuhvata kućište kutije, gde u kućištu kutije nalazi se prostorija za prekidače i prostorija za utičnice, prostorija za prekidač je povezana sa sklopom niske naponske sklopke tipa fioka i izlaznom prostorijom Nalazi se na levoj strani sobe za osigurače, u sokletnici su postavljene mnoštvo otvora za priključivanje odgovarajućih utikača.

b. Prostor za osigurače je opremljen vertikalno postavljenim vodilicama, a na vodilnim šinama postavljen je položaj montiranja za odlaganje prekidača.

c. Korišćenjem tehničkih sredstava prostorije za prekidače, izlazne prostorije i niskonaponske sklopke vrste fioke, može se postići uvođenje i distribucija električne energije. Može se koristiti u raznim teškim uslovima u okruženju i ima karakteristike praktične i fleksibilne upotrebe i plug-and-play-a.

d Poboljšati nedostatke tradicionalnih priključaka, kao što su loša sigurnost i pouzdanost, lako oštetiti i tako dalje, preko visokonaponskog prekidača do kutije 5 utičnice, na razumnoj raspodeli snage za poboljšanje sigurnosti i stabilnosti utičnice operacija.


Kangge Electric.JPG