Vijesti

Tri faze metar okvir zaštite opreme kako bi se osigurala normalan rad sustavaPrenaponski osigurač snage u tri faze metar okvir se također naziva energije munje zaštita uređaja. Pogodan je za zaštitu neizravne munje i direktni munje ili drugi prijelazni prenaponi u ees s AC 50 / 60HZ i napone 220V / 380V. , Primijeniti na obiteljsko stanovanje, tercijarni industrije i industrijske Val uvjeta zaštite, s relativne faze u odnosu na relativni središnje linije, središnje linije i svojom kombinacijom protekciju.

Područja primjene

Moć prenaponski osigurač za AC 50 / 60Hz, nazivni radni napon 220V / 380V TT, TN-S, TN-C, to i druge moći dostaviti sustavi i tvornica niskonaponskih moć i kontrolu sustava, neizravne munje i munje izravne učinke ili druge prolazne previsokih napona odvodnika zaštite, uglavnom za stambene, tri faze metar okvir tercijarni industriju i industrijska i Rudarska preduzeća u područjima kao što su Val uvjeta zaštite.

učinak

Moć prenaponski osigurač je obično paralelno spojeni krug sustav, kada munja javlja u zgradu raznih vrsta metalne cijevi, linije stvaraju elektromagnetske indukcije visokog intenziteta rezultira velikim brojem pulsa energije, moć prenaponski osigurač će igrati ulogu u Prekomjerne struje u zemlju, tri faze metar okvir smanjuje razlika potencijala između raznih priključaka uređaja. Pogodan je za prolazne prenaponska zaštita za 220 / 380V snage sustava opskrbe i distribucije. Proizvod može učinkovito suzbiti inducirane prenaponska uzrokovane munja i sustav radni prenaponi, zaštititi opremu i osigurati normalan rad sustava.

princip

Moć prenaponski osigurač je podijeljen u dvije vrste-protueksplozijska okvir i modularne. Usvojili vrlo dobro Nelinearne karakteristike na varistor. Pod normalnim okolnostima, zaštita od strujnog udara u stanju vrlo visoka otpornost, curenje je skoro nula, kako bi se osiguralo normalno napajanja električnom energijom. Kada ees od prenapona prenapona, moć uzrujati zaštitnik odmah u nanosekundnih vrijeme provođenja, tri faze metar okvir prenaponska amplituda granica u sigurno radno područje uređaja, dok je Val energije u zemlju za oslobađanje van. Nakon toga, zaštita od strujnog udara i brzo postati visoka impedancija država koja ne utječe na normalno napajanje.

Karakteristike performansi

Zaštita veliki protok, rezidualni niskotlačne, vrijeme reakcije

Koristeći najnovije luk suzbijanje tehnologiju, u potpunosti izbjeći vatru;

Naznake stanja snaga je pokazan prenaponski osigurač radni status;