Vijesti

Waterpoof plastična kutija izvedba održavanja i radova na održavanjuWaterpoof plastična kutija vrata predjela su uglavnom instalirati na otvorenom, zbog čestih vjetra i kiše i izlaganja suncu, vrata starter glavne strukture i komponente će biti oštećen zbog korozije ili deformacija, relevantne električnih komponenti i opreme Bit će lako starenja, koji će ne samo utjecati na portalna Dizalica efikasnost, vjerojatnost nastanka nezgode u radu nesreće, stoga, morate često na portalna Dizalica održavanje i radove održavanja.

Prvo, održavanje portalne dizalice institucija

Performanse i život kontejnerske dizalice su u velikoj Mjeri ovisna o podmazivanje. Kao prvo, provjerite kuka Dizalica i čeličnim užetom vidjeti ako je slomljena žice, pukotine, ozbiljan korozije, i čišćenje i podmazivanje. Drugo, to potrebno je provjeriti koloturnik blok, bubnjeva i kolotura svaki mjesec da biste odredili da li ispucati, i kopirno vijci i kolut osnovni vijaka su stroži. Kada osovina bubnja nositi stupanj oko 5%, treba zamijeniti; kolo žlijeb zida nositi do 8% i interni nositi do 25% čeličnim užetom promjera, treba zamijeniti. Prekontrolirati reduktor vijci utvrditi na zatezanje.

Drugo, portalna Dizalica prijenosa održavanja

Waterpoof Razvodne kutije u održavanje i održavanje portalne starter, posebnu pozornost obratite na inspekciju motora, Sprečavanje vodu ili ulje kad rotirajući, ali također osigurati da se motor rupu i Razvodne kutije vodootporne izvedbe je dobar, ali Također bi se taj motor koji će se koristiti u izvor energije veći od nazivni napon 85%. Kad sezona naizmjence, za mjenjač zamijeniti ulje, opće ljeto koristim HL30 zupčanik ulje, zimske uvjete HL20 motorna ulja. Ovaj proces treba obratiti pozornost na mjenjačka kutija će često pojavljuju ulje prosuti situacija, stoga, u okviru opreme za dodavanje ulja za podmazivanje, kako biste osigurali svoje dobro brtvljenje istovremeno, ali također pravilno upravljanje kako bi se izbjeglo prekomjerno ulje i firmware se ne tigh deset došlo do situacije, najbolje je postaviti ventilaciju poklopac na ulje rupu poklopac, održavati unutarnji tlak ravnotežu između Mjenjača, učinkovito spriječiti curenje ulja Mjenjača. Osim toga, ali i na kotače kako bi pukotine prosuđivati, obično koristeći čekić udaraljke metoda, i isto tako provjeriti kotač valjanje površina, stupanj trošenja ne može doći do 10%, Felge ne može doći do 55%, odgovarajući pogonski kotač promjera pogreške ne mogu prelaziti 0,1% nominalnog promjera, nekad više nego da se dati prilagoditi ili zamijeniti.

Treće, portalna Dizalica pratiti održavanje

Waterpoof Razvodne kutije u održavanju portalna Dizalica trag, to često koriste čekić udaraljke metoda da biste provjerili trag i trag pričvršćenje su pukotine i navijanjem. Osim toga, u sjevernom gradu portalna Dizalica održavanja, potrebno redovito uklanjanje snijega na stazi kako bi se spriječilo snijeg na stazi erozije ili korozije štetu je. I svake godine pratiti staze Dizalica osigurati staza direktno na pedalj pogreška nije veća od 3mm, visina greška od ne više od 3mm i provjerom podataka da biste odredili hoće li se pojaviti stazi tone fenomen.

Četvrto, održavanje metalnih komponenti

Waterpoof spojeni su prije svega, glavna snaga kontejnerske dizalice provesti detaljna inspekcija, jer ovi dijelovi su više koncentrirane zbog sile, to je lako oštetiti, tako da potreba za ključ ček, kao što: veza između nogu i glavne grede , Dio, veza između nogu i zraka, i tako dalje. Osim toga, jer Metalni dijelovi su često izloženi izvana, pa morate hrđa svake godine, i ponovi nova boja, koja učinkovito može produžiti život od metalnih komponenti. Istovremeno, ako stupanj korozije metalnih komponenti do 10% je potrebno dati Otpisan, a glavni snop raspona 1% vremena, možete pokušati popraviti, ako ne bude ukinut.

Peti, održavanje električnih komponenata i redaka

Waterpoof Razvodne kutije u održavanju električne komponente i crte, električni prekidač u bilo koje vrijeme počistiti prašinu, osigurati dobar kontakt sa linije, da se izbjegne pojava spoja Dizalica Dizalica normalan rad. Ukoliko najčešći frekvencija, izravno pogođeni radna frekvencija dizalice, tako da morate osigurati da dobavljač kontakt glatka i čista, tako da bude fleksibilniji i pouzdaniji; Istovremeno, ali također utvrditi Dizalica kontroler staje jasno vidljiv, fleksibilan rad, pouzdaniji rad; Osim toga, ali također osigurava da motorna Dizalica i elektronske kontrole opreme priključene između normalna veza, i osigurati da Elektronska Kontrolna oprema stegnuti uzemljenje vijci, probleme treba zamijeniti. Konačno, Dizalica žice metalne cijevi radi redovito provjere da li postoji Korozija, a njegova boja, kako bi se spriječilo širenje korozije, najbolje je napraviti odgovarajuće mjere da spriječi kišu, samo da bi izbjegli pojavu korozije.

Šest drugih aspekata održavanje i održavanje portalnih Dizalica

Waterpoof plastična kutija kao portalna Dizalica je vrlo velika upotreba velikih strojne opreme, stoga, pritom svakodnevno održavanje i popravak da biste provjerili stanje različitih ograničenja uređaja kako bi se osiguralo da dobrom radnom stanju može se održati; Istovremeno, kako bi osigurale da Dizalica sa pregradom i sigurnost čuvari je netaknut, što je radi zaštite osobne sigurnosti i djelotvorno sredstvo operatera, pa trebaju ojačati pozornost; Osim toga, ali isto tako bi se osigurala da Dizalica raznih sigurnosnih signala svjetlo pouzdanost rada, ovi strojevi i uređaji u stanju jamčiti rad na temelju normalne, ali također za održavanje i održavanje rad osigurava dobro stanje poboljšati u učinkovitost kontejnerske dizalice je od velike pomoći.