Vijesti

Waterpoof spojeni su zaštita od električnog udara, zaštitu od curenjaVodootporne izvedbe je važan pokazatelj performansi od Waterpoof Razvodne kutije. Certifikacija testirati prvi starenja litotripsija udarnim valovima zahtijevala test i onda protu-ispiranje test, i onda kroz pojavu Strukturne pregled i Učestalost izdržati napon test da sudim. Test može proći glatko, ovisno o stupnju brtvene zaštite od Waterpoof Razvodne kutije, i pečat zaštite od Waterpoof Razvodne kutije direktno utiče na zaštitu gotovih komponenti i razina zaštite protiv curenja. U odnosu na konvencionalne gradnje od Waterpoof Razvodne kutije, svoj dizajn i materijal greške su se očitovali u certifikaciju ispit bez sumnje.

Glavne pojave neuspjeha Waterpoof Razvodne kutije protu-ispiranje test grubo podijeliti na sljedeće:

⑴, Waterpoof plastična kutija zapečaćena okvir tijelo mnogo vode;

⑵, Waterpoof plastična kutija kutija i backplane materijal ne odgovara;

⑶, Waterpoof Razvodne kutije pečat orah pucanja Neuspjeh;

⑷, Waterpoof Razvodne kutije u starenje predtretman testiranje okvir deformacija;

⑸, Waterpoof Razvodne kutije seal ring starenja predtretman testirati Neuspjeh, ili drugih razloga.

Analizom Neuspjeh fenomen u gornji postupak testa, u sljedećem se dobivaju: (1) zaključavanje dizajn kutije: dizajn kopča je glavni razlog za Neuspjeh testa. Dva kopča modu čini poklopac sila koncentrirana u dvije točke, plus veliko područje kapka, što je rezultiralo u ostatku sila je vrlo neujednačena. Posebno pri visokim temperaturama, ostatak bodova do termalne ekspanzije prsten, materijal topline kako bi ublažio utjecaj, rezultat in Waterpoof Razvodne kutije usta, utječe na okvir pečata, koji nisu uspjeli u IP65 Vodootporan testa.

(2) nepravilan izbor gumeni materijal za Waterpoof Razvodne kutije brtve:

Zbog izborom brtveni materijal nije prikladan, u Waterpoof razvodnu kutiju nakon 240 sati starenje litotripsija udarnim valovima zahtijevala testa, rastezanja i skupljanja smanjen, brtveni materijal tvrdoće povećava, smanjuje okvir i poklopac za performanse brtvljenje, rezultiralo brtvljenje može ne potpuno zatvori okvir i poklopac utora, rezultira infiltracije vode, protu-ispiranje test nije uspio.

(3) Waterpoof Razvodne kutije kutija plastična i solarni modul brtvilo nakon starenja litotripsija udarnim valovima zahtijevala testa, ljepilo ne uspije.